Продължаващата експлозия в обществения активизъм в Съединените щати и света за прекратяване

...
Продължаващата експлозия в обществения активизъм в Съединените щати и света за прекратяване
Коментари Харесай

Израел заслужава всяка част от глобалната обществена критика, която получава

Продължаващата детонация в публичния активизъм в Съединените щати и света за прекратяване на огъня в Газа и равни права за израелци и палестинци е полесражение толкоз значимо, колкото и боен конфликт за Газа в този вековен конфликт.

Това разкрива ерозиращата резултатност на обичайна произраелска агитация в лицето на по-видими и категорично политики на апартейд от Израел и необятно публикувани, механически опитни мобилизации от пропалестински и просправедливи придвижвания. Той също по този начин демонстрира по какъв начин хората по целия свят признават страданието на палестинците и тяхната борба за национални права като измежду последните антиколониални битки в света.

Признаци за тази наклонност бяха забележими даже преди офанзивите на Хамас против Южен Израел на 7 октомври, при които бяха убити 1200 души и към 240 взети в плен. Но невижданото и брутално израелско противопоставяне против цивилни и всички институции на живота в Газа, което последва – убиването на 15 000 души и разселването на съвсем 80 пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР